Storitve

Za vas izdelujemo pohištvo po meri že več kot 30 let

Pohištvo izdelano po meri

Vso pohištvo, ki ga izdelujemo je izdelano po naročilu in prilagojeno namenu ter željam naročnika. 

Za znanega naročnika lahko naredimo:

 • vso notranje pohištvo za stanovanjski objekti ali stanovanje
 • pohištvo za poslovne prostore
 • pohištvo za gostinske lokale, hotele, počitniške objekte
 • vgradne omare prilagojena prostoru
 • stopnišča
 • notranja vrata
 • letne kuhinje
 • masivne mize
 • kuhinje po mere

Projektno delo

Vsak projekt skrbno načrtujemo. Vedno se prilagajamo vašim potrebam in željam. Pri tem bo vedno sodeloval strokovnjak za pohištvo, vključujemo pa tudi notranjo oblikovalko. Preden se boste odločili vam bomo predstavili vaš projekt v obliki 3D vizualizacije. 

Prednosti

Celostno projektno sodelovanja prinaša veliko prednosti:

 • lažje usklajevanje, glede materialov, načina izdelave, stila
 • pomoč pri notranjem oblikovanju
 • svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj
 • pohištvo se iz prostora v prostor smiselno dopolnjuje

Zaključeni projekti

V več kot tridesetih letih smo v Mizarstvu Vuk uspešno zaključili veliko projektov. Ponosni smo na prehojeno pot in izdelke, ki jih namenjamo vam. 

Nekaj izbranih projektov si lahko pogledate na spodnji povezavi.

Pogosta vprašanja

Vsak začetek je zelo pomemben saj z njim postavimo temelj vsega našega bodočega sodelovanja. Najprej se bomo z vami sestali, lahko pri nas na sedežu podjetja ali pa tudi pri vas doma. Zaupali nam boste vaše želje, mi pa vam bomo pomagali pri uresničitvi vaše ideje. 

Najbolj potrebujemo vas, ki nam boste zaupali svoje ideje. Lahko so obliki skic ali pa nam boste projekt opisali sami. Pri nas vas vodimo skozi celoten postopek. Na elektronski naslov nam pošljete svoje želje, tloris (lahko je zelo preprost, narisan s prosto roko, pomembne so le približne mere) in če imate že kakšne izrise pošljite še te. Za tem se dogovorimo za termin v naših prostorih, kjer vam svetujemo in pripravimo ponudbo, ter brezplačno 3D vizualizacijo.
Več si lahko preberete v našem prispevku “Od želja do realnosti”.

Koliko časa bomo potrebovali za izdelavo pohištva je seveda odvisno najprej od obsega vašega naročila v nadaljevanju pa od materialov iz katerih bo vaše pohištvo izdelano. Izdelava pohištva iz masivnega lesa čas nekoliko podaljša, vendar ne toliko, da bi vašo idejo zaradi tega opustili. V našem podjetju se trudimo, da je pohištvo vedno izdelano v dogovorjenih rokih.   

Naravne vrste lesa so še vedno ene najbolj priljubljenih materialov za izdelavo pohištva. Je naraven, trpežen in lep. Uporabljamo se za izdelavo vseh vrst pohištva, od klasičnega do sodobnega. Vendar v ospredje prihajajo sodobni materiali kot so razni iverali, lepljenci obogateni so sodobnim izgledom lesa. So izjemno trpežni in vzdržljivi ter tako primerni za dolgotrajno uporabo. Pri izdelavi posameznih detajlov uporabljamo tudi druge materiali kot so steklo, plastika, marmor, umetni kamen, pločevina in podobno, kar končnemu izdelku daje sodoben in trendovski izgled. Če nas boste obiskali vam bomo materiale pokazali v živo in razložili razlike med njimi. Tako bomo skupaj izbrali najboljšo rešitev za vaš projekt

Takšno vprašanje se najpogosteje nanaša na ogledala, dodatno osvetljevanje pohištva ali določenih površin, oblazinjenje, posamezne detajle iz kovinskih ali umetnih materialov ter vgradnjo gospodinjskih aparatov in podobno.  Običajno in če se tako dogovorimo, za vse poskrbimo sami tako da naročniku ni potrebno pred uporabo pohištva storiti ničesar. 

Vso pohištvo, ki ga izdelamo pri nas, običajno tudi montiramo sami. Za to je več pozitivnih razlogov. Z našimi zaposlenimi bo pohištvo nameščeno in sestavljeno strokovno brez poškodb in z pravim orodjem. Po dogovoru bomo naredili tudi montažo gospodinjskih aparatov ali drugih naprav, ki so si jih stranke nabavile same. 

Ko bo vaše naročilo dokončno oblikovano vam bomo pripravili pisno ponudbo in vam jo dostavili na želeni način. S tem bomo določili čas veljavnosti ponudbe in čas v katerem vam bomo naročeno pohištvo izdelali. 

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.