Kopalnice

Kopalnica je intimen in oseben prostor v vsakem domu. Ko gre za oblikovanje kopalnice po meri, so dve ključni načeli – maksimalno izkoristiti razpoložljiv prostor in zagotoviti trajnostno kakovost.
V majhnih kopalnicah je ključnega pomena maksimalno izkoristiti vsak kotiček. Kopalnice po meri omogočajo prilagoditev vsakega elementa, da se popolnoma prilega prostoru. Poudarek je na pametni shranitvi, z velikimi in prostornimi omaricami, izvlečnimi košarami in policami, ki omogočajo organizacijo in shranjevanje vseh potrebščin.

Trajnostni materiali

Kopalnica je prostor, kjer je prisotna vlaga, zato je pomembno izbrati materiala, ki to dobro prenašajo. Kopalnice po meri se prilagajajo potrebam prostora in uporabljajo materiale, kot so vodoodporne plošče in lepila. S tem se zagotovi, da bo kopalnica dolgo trajala in bo ohranila svoj videz.
Poleg tega, trajnostne odločitve, kot so uporaba okolju prijaznih materialov in energetsko učinkovite napeljave, lahko zmanjšajo negativen vpliv na okolje.
Za kopalnico, ki ne le izgleda čudovito, temveč tudi izpolnjuje vse vaše potrebe in ostaja funkcionalna skozi leta, je kopalnica po meri vedno prava izbira. Obrnite se na nas za strokovno svetovanje in oblikovanje kopalnice.

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.