Mize

Mize so nepogrešljiv kos pohištva v vsakem domu ali pisarni. Obstaja široka paleta miz, vsaka z lastno funkcijo in značilnostmi. Na voljo so različni stili in materiali, ki prispevajo k raznolikosti in estetski privlačnosti miz.

Vsaka vrsta mize ima svoje edinstvene značilnosti in uporabnosti, ki zadovoljujejo različne potrebe in okuse. Materiali, uporabljeni pri izdelavi miz, igrajo pomembno vlogo pri njihovi trajnosti, videzu in vzdrževanju, zato je pomembno izbrati tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam in okusu. 

Masivna miza je lahko pika na i v vašem domu. Masivne mize imajo lahko raven rob, rob pod kotom ali pa naraven rob, kar pomeni, da je les ob strani obdelan do določene mere in se poudari njegova naravna rast.

Za vas izdelujemo mize po meri iz masivnega lesa in ivernih plošč, ki so sodobna alternativa lesu. Med našimi mizami lahko najdete mize z epoksidno smolo (epoksi), kolobarčke (klubska mizica iz kolobar masivnega lesa) in še mnoge druge. Pri mizi si sami izberete velikost, noge in izgled, mi pa vam jo izdelamo.

 

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.