OD ŽELJA DO REALNOSTI: Potek izdelave pohištva v Mizarstvu Vuk

Stranka si želi novo pohištvo, ki bo popolnoma prilagojeno njenim potrebam in željam. Vstopi v svet Mizarstva Vuk in začne se navdušujoč proces pretvorbe želja v resničnost. Tukaj je potek izdelave pohištva v našem podjetju, ki zagotavlja, da stranke prejmejo unikatno in kakovostno pohištvo, izdelano po meri.

Prvi stik: Stranka nas kontaktira preko telefona in se dogovori za termin v naših poslovnih prostorih. Ob tem nam zaupa svoje želje, ideje ter predloge glede novega pohištva.

Sestanek in svetovanje: V naših poslovnih prostorih se sestanemo s stranko. Skupaj pregledamo tlorise prostora, izberemo primerne materiale, okovje ter obravnavamo podrobnosti projekta. S strokovnim znanjem in izkušnjami svetujemo stranki ter skupaj poiščemo najboljše rešitve, ki bodo izpolnile njene pričakovanja. Vsaka stranka je obravnavana individualno, saj nam je pomembno, da dosežemo popolno zadovoljstvo.

Vizualizacija v 3D obliki: Po sestanku naša notranja oblikovalka uporabi napredne računalniške programe, da ustvari 3D izris pohištva v prostoru. Stranka se nato povabi, da si pride ogledat 3D vizualizacijo, kar ji omogoča boljšo predstavo o tem, kako bo pohištvo izgledalo v njenem prostoru. Na tem koraku stranka potrdi nakup ali doda morebitne zadnje podrobnosti, da se doseže popoln rezultat.

Potrditev in rezervacija termina: Po potrditvi izrisa in dogovoru o končnih podrobnostih stranka potrdi svoj nakup z avansom. Ta korak je pomemben, saj zagotavlja, da je stranka fiksno vključena v naš koledar izdelave pohištva. S tem se zagotovi časovni okvir, v katerem bomo izdelali njeno pohištvo.

Tehnološka dokumentacija: Naš izkušeni tehnolog – konstruktor izdela natančno tehnično dokumentacijo za proizvodnjo pohištva. Ta dokumentacija vsebuje vse potrebne informacije in detajle, ki bodo uporabljeni v proizvodnem procesu.

Naročanje materialov: Po izdelavi tehnične dokumentacije se prične naročanje materialov, ki so potrebni za izdelavo pohištva. Sodelujemo z zanesljivimi dobavitelji, da zagotovimo visoko kakovostne materiale, ki ustrezajo strankinim pričakovanjem.

Izdelava pohištva v delavnici: V naši delavnici izkušeni mizarji začnejo z izdelavo pohištva. Ta korak vključuje različne postopke, kot so žaganje, robljenje, delo na CNC-stroju, sestavljanje ter drugi specializirani postopki. Vsak kos pohištva je izdelan z natančnostjo in pozornostjo do detajlov, da dosežemo vrhunski rezultat.

Montaža pohištva: Ko je izdelava pohištva končana, se izvede montaža na strankinem mestu. Naša ekipa strokovnjakov poskrbi, da je montaža izvedena skrbno in natančno, da pohištvo doseže svoj končni izgled in funkcionalnost.

Fotografiranje končnih izdelkov: Ko je pohištvo popolnoma montirano, se izvede fotografiranje končnih izdelkov, seveda s privolitvijo stranke. Na ta način se shranijo v arhiv Mizarstva Vuk in so lahko v pomoč prihodnjim strankam pri odločanju o pohištvu.

Skupni cilj Mizarstva Vuk je zagotoviti, da stranke prejmejo pohištvo, ki presega njihova pričakovanja. Od prvega stika do končne izvedbe se osredotočamo na podrobnosti, kakovost ter individualno obravnavo vsake stranke. Tako skupaj uresničujemo sanje o popolnem in unikatnem pohištvu, ki bo trajalo vrsto let.

Več prispevkov

Sodobno oblikovanje na dlani: Prednosti notranjega oblikovalca in 3D izrisa

V svetu, kjer se estetika in funkcionalnost združujeta v vsakem koraku, ima notranje oblikovanje pomembno vlogo pri ustvarjanju prostorov, ki odražajo osebnost in potrebe posameznika. V tem članku vam predstavimo prednosti, ki jih prinaša sodelovanje z notranjim oblikovalcem ter uporaba 3D izrisa pri ustvarjanju unikatnih in dovršenih bivalnih prostorov. Individualna

Več »

LES JE ŽIV

Les je eden najstarejših in najbolj naravnih materialov, ki ga človeštvo uporablja za gradnjo, pohištvo in druge namene. Kljub sodobnemu napredku in uporabi drugih materialov se les še vedno ohranja kot cenjen in priljubljen material. Vsak kos lesa je popolnoma unikaten, saj je naraven material, ki raste, se razvija in

Več »

Les ali iverne plošče, je sploh razlika?

Pri opremljanju doma je izbira pravega materiala za pohištvo ključna. V tem članku bomo predstavili razlike med tremi pogostimi materiali za izdelavo pohištva – furniranimi ploščami, masivnim pohištvom in oplemenitenimi ivernimi ploščami. Iverne plošče: Interier v lesu je izjemno prijeten, vzbuja občutek domačnosti in topline. Masiven les pa je tudi

Več »

Pošljite mi sporočilo

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.