Kuhinje in jedilnice

Kuhinja, središče doma in prostor, kjer se stikajo okusi, vonji ter spomini. Pri oblikovanju kuhinje, obstaja neskončno možnosti za izražanje individualnosti in ustvarjanje funkcionalnega okolja, ki ustreza vašim potrebam in željam.

Materiali za kuhinje

Oplemenitene iverne plošče so priljubljen material, ki ponuja raznolikost možnosti. Na voljo so v številnih imitacijah lesa ali barvah, kar omogoča, da se kuhinja popolnoma ujema z vašim stilom.
Za zunanje površine kuhinjskih omar pa se lahko uporabljajo tudi furnirane ali masivne plošče, ki poudarijo eleganco in toplino. Materiali so izbrani za trajnost, zato boste lahko uživali v svoji kuhinji še vrsto let.
Delovne plošče so lahko izdelani iz različnih materialov, ki so seveda tudi v raznih cenovnih razredih. Med ugodnejše spadajo tiste iz ivernih plošč, ki so estetske in praktične, vendar niso tako odporne, kot kamnen ali kompakt plošče. Pri nas vam nudimo izdelavo in izrez odprtin za iverne pulte in kompakt plošče. V zadnjem času beležimo strm porast izbire kompakt plošč, ki so elegantne, neobčutljive in cenovno ugodnejše kot kamen.

Okovja za kuhinje

Pri izdelavi kuhinj po meri igrajo okovja ključno vlogo pri zagotavljanju praktičnosti in funkcionalnosti. V našem razstavnem prostoru boste našli različne izvlečne košare različnih velikosti, električne koše in še mnoge druge možnosti. Ta okovja omogočajo boljšo organizacijo in enostavno dostopanje do kuhinjske opreme, hkrati pa izboljšujejo estetiko kuhinje.

Prilagodljivost in izraba prostora

Ena največjih prednosti kuhinj po meri je njihova prilagodljivost. Vsak kotiček kuhinje se lahko izkoristi, kar pomeni, da se prilagodijo vašim potrebam in željam. Vsaka omara, vsak predal in vsak regal so načrtovani, da optimizirajo prostor in omogočajo enostavno organizacijo.
Kuhinja po meri ni le kulinarični raj, ampak tudi dolgoročna naložba. Narejena je, da traja in se prilagaja vašemu življenjskemu slogu, kar jo postavlja v osrčje vašega doma.
Za nasvet ali izdelavo kuhinje po meri se obrnite na nas. Naša ekipa strokovnjakov bo z vami sodelovala pri ustvarjanju kuhinje, ki bo odražala vašo osebnost in izpolnila vaše potrebe.

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.