Stopnišča

Ko stopite v prostor, kjer se nahaja stopnišče, postane hitro očitno, da je to več kot le prehod. Stopnišče je lahko osrednji element vašega doma, ki združuje funkcionalnost s stilom. Pri našem mizarstvu vam ponujamo možnost, da vaše stopnice postanejo pravo umetniško delo.

Masivne stopnice po vašem okusu

Masivne stopnice so sinonim za eleganco in trajnost. Izdelane iz visokokakovostnega lesa, so masivne stopnice čudovit dodatek k vašemu domu. Naša delavnica je specializirana za izdelavo masivnih stopnic, ki izžarevajo toplino in naravno lepoto lesa. Izdelujemo jih iz različnih vrst lesa in vedno po meri.

Stopnice iz parketa

Trendi v oblikovanju se neprestano spreminjajo, vendar so stopnice iz parketa trenutno zelo priljubljene. To se odlično prilega preostalim talnim površinam v vašem domu, kar zagotavlja harmoničen videz. Parket uporabljamo zlasti pri “visečih stopnicah”, kjer je ogrodje pritrjeno na steno. Končni izgled je eleganten in dovršen.

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.