Predsobe

Predsoba je prvi vtis vašega doma, ki ga delite z obiskovalci. Eden od priljubljenih elementov v marsikateri od naših predsob je tapecirana klop. Ta eleganten kos pohištva ponuja udobno mesto za obuvanje čevljev, pod njo je lahko skrit predal in prostor za odlaganje čevljev.

Stene v predsobi so pogosto idealen prostor za dekoracijo. Stene iz letvic so trenutno izjemno priljubljene in dodajo moderen in funkcionalen dizajn vaši predsobi. Na letvice lahko namestimo obešalnike za odlaganje oblačil.

Ob tem, da so naše predsobe oblikovane po vaših željah, tudi prilagajamo postavitev in funkcionalnost, da se popolnoma prilagajajo vašemu življenjskemu slogu. Tako boste imeli ne samo čudovito predsobo, temveč tudi praktično in funkcionalno.

Sprejmite svoje goste z udobjem in slogom. Izberite predsobo po meri, ki bo za vas prijetna in uporabna ter navdihovala vaše obiskovalce.

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.