Vrata

Pri nas se posvečamo izdelavi vrat, ki so popolnoma prilagojena vašim željam. Ne glede na to, ali potrebujete notranja vrata, ki bodo dopolnila vaš interier, ali pa vhodna vrata, ki jih boste vi ali vaši obiskovalci opazili najprej, vam bomo prisluhnili in izdelali takšne kot si želite in jih potrebujete. 

Naša notranja vrata in podboji so izdelani iz vlaknenih plošč, ki ponujajo izjemno odpornost na udarce in vlago. Takšne lastnosti jih postavlja v povsem drugačno kategorijo od vrat z iverno sredico, saj se lahko zanesete na njihovo dolgo življenjsko dobo. V našem naboru najdete različne izvedbe vrat, vključno z masivnimi vrati, furniranimi vrati, vrati z elegantno dodatno stekleno površino ali kovinskimi elementi. Po želji lahko izdelamo tudi vrata, ki združujejo furnir in barvne elemente.

Ob vseh mogočih klasičnih oblikah vrat izdelujemo tudi drsna vrata v različnih izvedbah. Te so lahko v obliki karnisnih ali kasetnih drsnimi vrat, ki so na koncu vgrajene v obliki pregradne stene ali podstrešnih vrat.

Če si boste zaželeli skrite podboje in vrat poravnana s steno, vam bomo vrat izdelali v IN-LINE izvedbi. 

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.