Ustvarjamo

Z ljubeznijo do lesa

Mizarstvo Vuk je družinsko podjetje z bogato tradicijo, začetki katerega segajo v leto 1985. 

Nahajamo se na obronkih Haloz v kraju Breg pri Majšperku. Redno zaposlujemo sedem do 12 sodelavcev. Ukvarjamo se s splošnim mizarstvom, prevladujejo pa kakovostni izdelki iz masivnega lesa.

"Izdelamo lahko skoraj vse!"

Predani natančnosti

Izdelujemo notranje pohištvo, kuhinje, notranja in zunanja vrata, stopnice, spalnice, otroške sobe, pisarne, mize, dnevne sobe, predprostore, pralnice. Opremljali smo tudi več gostinskih lokalov, hotelov, kopališč in šol. Uresničimo lahko skoraj vse želje naših kupcev.

Uresničimo lahko skoraj vse želje naših kupcev. Kvaliteta in tradicija sta vodilo našega mizarskega ustvarjanja. Referenčna lista Mizarstva Vuk obsega veliko zadovoljnih naročnikov, kar nam je v posebno zadovoljstvo. Veseli bomo, če se boste za nasvet ali ponudbo obrnili na nas. Del naših bogatih izkušenj z mizarstvom bomo z veseljem delili z vami, hkrati pa prisluhnili vašim potrebam in željam.

“Ponosni smo na svoje delo, zelo nas veseli, da vas lahko z našimi izdelki osrečujemo.”

Naš kolektiv

Sodelujte z nami

Imate vprašanje, se želite dogovoriti za ogled ali sestanek … kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo odgovorili.

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.