Vgradne omare

Vgradne omare imajo veliko prednosti pred klasičnimi. Namesto klasičnih omar, ki zavzemajo dragocen prostor v sobi, se vgradne omare preprosto vgradijo. Njihova ključna prednost je izkoriščanje vsakega centimetra prostora, saj se popolnoma prilegajo vašemu okolju.

Vgradne omare po meri

Največja prednost vgradnih omar je njihova prilagodljivost. Lahko jih vgradite v že pripravljen prostor ali v prostor, kjer je prej stala klasična omara. Vgradne omare po meri se pogosto raztezajo od tal do stropa in od stene do stene, vendar jih lahko oblikujemo tudi povsem po naročilu, da ustrezajo vašemu prostoru.

Uporabne v vsakem prostoru

Vgradne omare so idealna rešitev za različne prostore, vključno s spalnicami, predsobami, dnevnimi sobami, otroškimi sobami in še več. Njihova praktičnost in izraba prostora naredijo vgradne omare priljubljene v vseh stanovanjskih okoljih.

Vrata po vaši izbiri

Pri izdelavi vgradnih omar imate možnost izbire med klasičnimi, krilnimi vrati ali drsnimi vrati. Slednja so priljubljena izbira za tiste, ki želijo izkoristiti prostor v največji možni meri.

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.