Spalnice

Spalnica po meri se oblikuje tako, da sledimo vašim željam in elegantno ustvarimo, kar potrebujete. Postelja je osrednji element spalnice, zato damo le tej največ poudarka.

Tapeciranje

Pri nas nudimo možnost tapeciranje vzglavja postelje po željah stranke. Izbirate lahko med različnimi barvami, vzorci in materiali, da ustvarite vzglavje, ki popolnoma ustreza vašemu stilu.

Trpežne postelje

Postelja je najpomembnejši kos pohištva v spalnici. Pri nas izdelujemo postelje, ki niso le lepe, temveč tudi trpežne. Naša pozornost do detajlov in izbira kakovostnih materialov zagotavljata, da boste imeli posteljo, ki traja. Ne glede na to, ali želite masiven lesen okvir ali drug sodoben dizajn, smo tu, da ustvarimo posteljo vaših sanj.

Pametno izkoriščanje prostora

V majhnih spalnicah je ključnega pomena izkoristiti vsak centimeter prostora. Zato pridejo prav vgradne omare, ki doprinesejo k več shranjevalnim površinam in posledično bolj pospravljeni spalnici.
Ne glede na to, ali gre za klasičen ali sodoben stil, naše spalnice po meri so narejene za trajanje in udobje. Prisegamo na kakovost in individualno prilagajanje, da bi vaša spalnica postala vaša oaza udobja, kjer se vsako jutro prebuja s pozitivno energijo.

Politika zasebnosti in piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja samo nuno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. 

Za več informacij si lahko preberete politiko zasebnosti in piškotkov.