Mizarstvo Vuk Fredi s.p.

Leave a Comment

Jedilnice

Jedilnice in jedilne mize po meri

p3091428Jedilnica  je nepogrešljiv del vsakega doma.  Danes so moderne jedilnice odprt prostor, ki se povezuje s kuhinjo in velikokrat tudi z dnevnim prostorom. Sem večkrat povabimo naše goste, zato je izgled še posebej pomemben.  Jedilna miza zavzema  osrednji del prostora, ki ga sestavljajo še jedilniški stoli ter ponavadi še dnevni regal ali vitrina.

Od vaših želja in drugih dejavnikov je odvisno kakšno mizo boste izbrali. Pomemben faktor pri odločitvi  je tudi velikost prostora, ki nam je na razpolago.  Jedilne mize so tako lahko klasične pravokotne ali pa okrogle oz. ovalne mize.

Pri  nas  nastajajo predvsem lesene masivne jedilnice po meri. Ker je jedilnica prostor, ki je namenjen druženju ob hrani ter pogovoru je pomembno, da je prostor daje občutek toplote in domačnosti. Te lastnosti prinaša les, zato so lesene jedilnice še vedno zelo popularna izbira. Z izbiro pravih barvnih odtenkov bo tudi klasična jedilnica iz masivnega lesa delovala moderno. Les pa bo poskrbel za pridih domačnosti in topline.

Nekaj primerov jedilnic in lesenih jedilnih miz in jedilniških vitrin si lahko ogledate na spodanjih fotografijah. V kolikor želite dodatne informacije o naši ponudbi  ne odlašajte, pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Tel: (02) 795 03 06 , 031 654 495